Spelminnet: Super Smash TV

Var det någonting som jag gjorde mer förr så var det att spela multiplayer på delad skärm. Super Smash TV delade visserligen inte upp skärmen, utan varje del man skulle ta sig igenom fyllde hela skärmen. Överallt, verkligen överallt, fanns det fiender och skott som flög. Kaoset var ett faktum, och vad mer bäddar för skratt än groteskt kaos där två unga pojkar skriker av upphetsning samtidigt som man skjuter sig igenom bana efter bana.

Att dö var en del av hela spelupplevelsen. På något sätt så tror jag att vår spelgeneration var mer härdade av att dö än vad barnen är idag. Det var helt enkelt en del av att spela. Än idag så kan jag komma ihåg hur programledaren i spelet skriker ut i början av spelet: ”Big Money! Big Prizes! Love It!”, för att börja om gjorde man ofta.

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Detta inlägg publicerades i Spelminnet och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s