Om Spelföräldrarna

Vilka är vi? Ja, det kan man fråga sig. Här nedan kommer en kort beskrivning av vilka vi är och vad vi vill ha ut av denna blogg:

Spelföräldrarna består av:

Robert:

Jobbar inom äldreomsorgen och studerar till att bli undersköterska. Jag gillar allt som har med spel att göra och gör det tillsammans med min fru nedan.

Spelar helst: Äventyr (bred genre), Plattform, FPS, WRPG

Favoritkonsol: Spelar mest på PS3, men använder mig ibland av Wii, WiiU, PC, Xbox360, NDS, 3DS och PSP. Favoriten genom tiderna är helt klart SNES.

Mobil: Samsung Galaxy S4 Active

Syfte med bloggandet: Att ha en känsla av att kunna skriva på ett mer personligt och nära sätt. Jag kommer skriva mina tankar oavsett om de har en stadig grund att stå på eller ej. Min vardag som gamer kommer att stå i centrum, men även familjeliv också.

Och

Elin:

En fyrabarnsmamma som är gift med ovanstående.

Spelar helst: Mycket varierat, men favoritgenren är nog främst RPG tillsammans med skräck- och äventyrsspel.

Favoritkonsol: PS3:an, men alla konsolerna finns i hemmet.

PSN-ID:

Mobil: Samsung Galaxy S3

Syfte med bloggandet: Att ventilera spel- och familjerelaterade händelser. Tidigare har vi skrivit för Spelografi och många av våra krönikor och recensioner hamnade då där. Vi kommer fortfarande inte att skriva speciellt mycket recensioner och krönikor, utan på denna blogg finns det utrymme för mer personliga inlägg och inlägg om småsaker, såsom inköpta spel o dylikt, som kanske inte riktigt passar sig på en ren spelblogg.

För övrigt hoppas Vi att Ni kommer ha glädje av att läsa på bloggen och att ni inser att alla åsikter som vi delar med oss av är våra egna åsikter och ingen annans (om inte någon annan tycker som vi gör d.v.s.).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s