En tur i spåret

Jag försöker röra på mig ibland. Inte speciellt långt, utan det brukar landa på ungefär 3 km. Jag behöver inte bli en atlet, bara bibehålla hälsan någorlunda. Det är dock svårt i en familj som är av vår storlek. Det måste passa med alla andra och jag själv måste dessutom ha tid. Det blir lite sporadiskt om man säger så.

Det jag dock ville göra med detta inlägg var att dokumentera och visa upp min runda jag springer. Den är otroligt harmonisk och även en ren fröjd att promenera och bara suga in atmosfären från.

image

Den första biten innehåller en kort raksträcka från huset och sätter igång pulsen direkt med 2 uppförsbackar. Lummigt nästan direkt. Till vänster ligger grabbens förskola, till höger en öppen äng.

image

Mycket hästar här omkring och mjukt underlag under löpningen

image

Kalmars 4H-gård. Springer igenom och får se fina välskötta miljöer och djur. Det finns även kolonilotter där folk gjort det otroligt fint.

image

Springer även förbi lekplatsen som är riktigt stor, nästan som en park, där familjer ofta spenderar hela dagarna och där grillning är mer regel än undantag.

image

Normalt sett så brukar jag svänga in vid lekparken där ett utomhusgym finns. Den här gången sprang jag en lite längre runda. Till höger finnns det små lusthus, fontäner och mindre handbyggda bäckar.

image

Sista biten hem är lite jobbig tycker jag, mest på grund av asfalten. Den innehåller dock fortfarande grönska.

image

Sista spurten innan jag är hemma. Denna gången var vinden tung på hemvägen.

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Detta inlägg publicerades i vardag och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s