Ett liv utan teknik

No phones

Jag och min Xareena har tänkt igenom det här med vår överkonsumtion av teknik. Vi har kommit till ett vägskäl där vi än en gång har insett att vi kanske inte lever våra liv som vi egentligen vill. Är det egentligen meningen att vi ska förslavas och vara beroende av tekniken och faran med att använda den?

Vi ser idag ett samhälle där våra barn riskerar att få hjärnskador av mobilanvändning, riskera att skjuta ihjäl hela sin skola pga tv-spelen eller döda en fotbollssupporter. Vi vill inte att våra barn ska bli förslavade dumskallar som dränerar sin IQ genom teknikanvändning. Därför har vi valt att konservativt gå tillbaka till våra rötter. Vi tänker leva utan teknik.

Genom ett avtal med bland annat barnens skola så tas all teknik bort. Inga mer iPads, datorer, smartboards, eller ens miniräknare. In med pekpinnen och linjalerna. På fritiden ska våra barn jobba på åkrar och leva av jorden. Än kan vi rädda våra barn.

Därför säger vi adjö till internet. Men inte till er. Ni är välkomna att följa oss och rädda mänskligheten. Till er andra: adjö! Glöm inte att vi varnade er. Skynet is real!

Annonser

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i April april din dumma sill och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ett liv utan teknik

  1. garmrocker skriver:

    April april! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s