Ibland försvinner jag

Jag är en periodare när det gäller sociala medier.  Framför allt när det är mycket att göra i hemmet med familjen eller när det helt enkelt finns annat som kräver min fokus så får bloggandet och twittrandet vänta. Jag sätter helst spelandet framför detta av förklarliga skäl. Måste ju som sagt ha spelat innan jag kan skriva om vad jag tycker om spelen.

Den senaste tiden har jag tänkt på mycket. Jag var bland annat på arbetsintervju, och fick dessutom jobbet. Jag kommer börja lite lätt som vikarie efter den 20 mars som undersköterska på Oxhagshemmet här i Kalmar, bara 5 min promenad från vårt hem.

Dessutom har barnen varit hemma under hela förra veckan. Utöver att hitta på saker med dem så fick vi även barnledigt den sista helgen. Detta utnyttjades till fullo med bowling, tv-spel och festande med släktingar och vänner. Det har då även blivit stora mängder skräpmat och konstig dygnsrytm när man helt plötsligt får 3 barn mindre att ta hand om. Men framförallt så blir man mättad på socialt umgänge, som man annars kanske söker lite efter på sociala medier.

Det har alltså varit en trevlig tid, även om jag inte skrivit om det.

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Detta inlägg publicerades i Personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s