En förvånansvärt korkad tid

crybaby

Jag har suttit med hakan i knät mest hela veckan. Efter dum, dummare och dummast i nyhetsform så har jag tyst och stilla konstaterat för mig själv att jag kommer dö av sorg istället för av ålder. Händelser som sker runt om i världen är så hopplösa och sorgliga enligt min mening att jag får en knut i magen och nästan vill gråta. Här kommer 5 punkter från den senaste tidens mest korkade händelser:

Bidragsfuskaren Jimmy Åkesson

Egentligen så var detta nästan något som smakade gott på tungan, tills det att verkligheten hann ikapp. Detta var inte roligt. Detta var bara korkat att det fick hända. Varför blev det dessutom så tyst kring detta efter? Är media rädda för SD:s gnäll om att de är utsatta?

Våldtäktsoffer är övergivna

Precis som det låter. Rättssystemet har övergett kvinnor och man har nu fastställt att ett nej inte nödvändigtvis betyder nej. Det finns alltså inte mycket mer att göra än att skjuta förövaren vid eventuellt våldtäktsförsök. Nä… vänta. Då skulle kvinnan också åka dit.

LRF förstör köttfri dag

Detta är absurt. De gnäller på att valfriheten försvinner i skolan, trots att den egentligen inte funnits. Dessutom behöver inte en köttfri dag betyda sallad och bönor. Pannkakor någon? Nej, här har vi en organisation som bara vill försöka få människor att köpa mer kött. För hör och häpna: De tjänar pengar på om ni köper kött. Dessutom så blir man inte som tjej snygg av kött. Inte för att det egentligen har något med saken att göra… och för att det är helt absurt att man skulle bli snygg av kött, oavsett hur man vrider och vänder på det.

Lexbase katastrof

Vem har undgått att höra om skandalsajten Lexbase och hur de öppnade en databas för att vem som helst ska kunna se om du begått en brottslig gärning. Glöm om du har bättrat dig och genomgår det rehabiliteringssystem som sveriges kriminalvård är uppbyggd kring. Glöm de som blivit oskyldigt dömda. Glöm offren som offentliggjorts. För all del, läck ut allas personuppgifter också medan ni är på gång. Allt i yttrandefrihetens namn. För det är väl yttrandefrihet att offra massa människor… eller?

Amnesty ❤ försäljning av sex

Ja, du hörde rätt. Människorättsorganisationen Amnesty vill legalisera sexköp, så länge man håller ett öga på det. Ja, precis. Verkligen. Nu gråter jag…

Annonser

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i Krönika och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s