Spelföräldrarna goes fågel fenix

Slutet för oss hos Svamprikets juniordel var faktiskt inte så hemskt som man skulle kunna tro. Vi bestämde oss helt enkelt för att ta bort oss själva ur dem ekvationen av enkla skäl. Det kändes bra, både när det gällde att än en gång kunna känna sig fri att skriva om nästan vad som helst inom spelvärlden utöver ett föräldraperspektiv. Visserligen kommer en stor del av våra inlägg fortfarande handla om just detta, men jag känner en större frihet. Sedan har vi det här med att vi väntar barn den här veckan. Allt känns inte gjutet i sten i livet just nu och då känns det bra att bara vara trogen sin egen blogg där jag själv bestämmer när jag vill skriva.

Detta betyder alltså att jag kommer skriva mer här. Vi kommer satsa på att fortsätta vara en personlig blogg som berättar det vi vill berätta. Vi är tillbaka här, och bara här. Välkomna tillbaka. Vi har återuppstått som en enkel blogg, och nu är set bara jag och xareena som har ordet.

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s