Barnen vill bada, men vädret tillåter inte

Det är väldigt tråkigt när vädret inte tillåter en att göra saker på sommaren med sina barn. De är i många fall just nu väldigt stingsliga och har det väldigt tråkigt. Jag förstår dem. De har gått från en strukturerad vardag i skolan till att komma hem och själva behöva planera varje dag. Vad gör man då när alla kompisar är bortresta och inte kan göra allt? Lotten faller på både barnen och oss vuxna. Därför känns det väldigt tråkigt när man nu är hemma hela sommaren och studerar att man faktiskt inte kan utnyttja tillfället att göra mer med barnen.

Dock kommer det att hända saker. Kompisarna är för det mesta inte borta hela sommaren. Det finns alltid grejer att göra inne om vädret är dåligt. Dessutom så ska vi åka iväg till mina föräldrar, vilka eventuellt också ska ta med våra barn för att göra något roligt. I Augusti så är det även Kalmar stadsfest, vilket alltid är roligt för barnen. Nej vi hoppas på bättre väder snart och att barnen själva får använda sin fantasi för att komma på saker. Det gör de alltid till slut.

Annonser

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i Familjen och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s