Handburet är sommarens bästa frukt

Sommaren är räddad. Helt plötsligt så har jag utökat mitt förråd med spel till min 3DS och DS. Barnen är hemma och det blir en del besök till släktingar under sommartid, vilket gör bärbara enheter till min bästa vän.

Däremot så känns det som om bloggen i många fall blir lidande av allt pluggande och lättillgängligheten med bärbara format. Det jag gör nu till exempel är att sitta i vardagsrummet och skriva på vår platta efter att jag suttit en lång stund på frugans Vita. För även om jag tycker att bärbart är perfekt för den här årstiden så känner jag att bärbart även fungerar ypperligt för den spelande föräldern. Titta bara på WiiU och dess platta. I och med plattan till konsolen så kan jag sitta och spela retrospel samtidigt som barnen ser på kvälls-tv utan att jag behöver gå ur rummet och förlora kontrollen över minstingen. Det är grymt skönt.

Annonser

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s