Sex plus Ett

Familjen Annorlunda

Vi ska få tillökning, igen. Ja, med det så menar jag att vi ska ha barn igen, vilket gör att vi slutligen kommer att hamna på 5 barn, 2 vuxna, 2 katter och en hamster i hushållet. Det är en stor familj. Det var inte riktigt planerat, men ack så välkommet ändå. Vi har alltid sagt att vi någon gång skull vilja ha ett sista barn, och det vore perfekt att få det innan vi båda börjar bli för gamla för det och det börjar bli allt svårare att skaffa barn.

Vi gick redan den första april ut med nyheten på facebook till våra nära och kära, vilket som ni kanske förstår inte fick så många kommentarer. Vi förstod nästan att första april skulle göra att folk inte trodde på oss, men vi kunde helt enkelt inte hålla oss. Komiskt är dock att folk absolut inte tror på någonting man skriver under den dagen. Skulle jag skrivit att jag åkt in akut till sjukhuset och låg döende så skulle antagligen inte många tro på det. Det jag menar med det är väl att man måste kunna tro på lite saker den dagen. Det måste ju finnas n moralisk spärr hos människor kring vad man skämtar om.

Lillen kommer i vilket fall som helst att kläckas redan under årets slut. Sedan blir det full rulle igen. Ha det bra, och tack för ordet. 😀

MVH

Lyckliga föräldrar!

Annonser

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i Personligt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s