Spelforaldrarna blir teater

Först ut var vita kränkta män som en teaterversion som bröt isen. Nu kan vi på spelforaldrarna.se stolt meddela att vi kommer bli en teater.

Showen kommer att gå landet runt och ha fokus på att berätta om Roberts och xareenas makalösa liv och hur de från rännstenen tar sig upp genom samhället för att slåss för vad som är viktigt i samhället, nämligen att utbilda andra föräldrar om tv-spel. Samtidigt kommer de att behöva kämpa sig igenom drömlika scenarion och tävlingar som till exempel att hitta den gyllene blomman för att kunna kasta eldbollar i Reinfeldts arsel, se hur de skjuter sig igenom labyrinter och trånga korridårer för att slåss mot en cyborgversion av Jimmie Åkesson, samt bära sina barn på ryggen och äta och bajsa ut så mycket skräpmat de bara kan. I slutänden så kommer det storslagna riket Svampriket ta dem under sina vingar för att störta alla orättvisor i världen och ge tv-spel och svampar åt alla.

Historien är baserad på verkliga händelser och redan nu håller Svampriket.se på med att ingå i allianser för att överta internet. Rollistan är ännu inte klar, men man räknar med tunga namn som Mikael Persbrandt som Robert och Nomi Rapace som Xareena. Mer info kommer snart.

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Detta inlägg publicerades i April april din dumma sill och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s