Vi är på väg till Gamex

image

Nu är vi äntligen på väg till Gamex. Bussen är fullsmockad med människor, men lika glada är vi för det. Xareena sitter och spelar på sin Vita, jag med antingen en podcast i lurarna eller läsandes Level. Samtidigt så sväljer jag min åksjuka och struntar i doften som antingen kommer från en medpassagerare eller toaletten som vi bosatt oss i närheten av. En sak är säker dock, och det är att vi ser fram emot den här helgen mer än någonsin.

Samtidigt så rapporterar våra medarbetare på Svampriket att de är på plats, och allting känns så verkligt. Men vi ska inte bara gå runt i en bubbla på Gamex, vi ska rapportera också. Räkna med att se något på Svampriket Junior från oss, men också på den här bloggen. Annars så kanske vi ses på Gamex.

Annonser

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i Gamex 2012, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s