Mysnatten är här

Ja, för nu är det E3. Det är nu som mina och Xareenas twitter kommer att fullkomligt bombarderas av kommentarer från kvällens E3, och dagarna som följer kommer att innehålla inlägg om de olika konferenserna och andra diverse intryck som kan komma att dyka upp.

Men E3 har blivit så mycket mer än bara nyheterna för mig och min hustru. Det är ett tillfälle som vi gärna vill ta vara på som vårt egna ögonblick. Det är ett tillfälle då vi kan sitta vakna hela natten utan något som helst ansvar (jag jobbar inte de här dagarna, så det fungerade förträffligt) och bara kunna göra något tillsammans som vi båda tycker är roligt. Det är vår tid.

Hoppas sändningarna kommer att bli lika underhållande som förra året, och hoppas att ni kommer att tycka att det är lika trevligt som vi tycker.

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Detta inlägg publicerades i E3 2012 och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s