Det luktar kärlek idag

Inte för att jag vet hur kärlek luktar egentligen. Vem vet, det kanske luktar hundskit. Men för mig så finns doften av kärlek alltid kring mig varje gång jag tänker på min fru och mina barn. Jag känner inte hur den luktar, men doften medför en känsla som gör livet underbart. Familjen är nämligen det bästa jag vet, och att ha en egen familj är något som jag drömt om sedan jag var barn. Det är min högsta önskan, och det är med familjen, och ingen annan, som jag väljer att fira alla  hjärtans dag med.

I vår familj så är det inte pengarna som styr. Ömhet är nyckeln, och trots att jag är totalt värdelös när det gäller både romantik och diktskrivning, försöker jag i alla fall att visa min uppskattning till alla i min familj.

Vår dag kommer inte vara så speciell på mer sätt än att vi visar uppskattning. Dagen kommer att gå vidare, men vi fortsätter under morgondagen med förnyad styrka och med en extra stark känsla av att de vi tycker om även älskar oss tillbaka.

Jag kan dock inte låta bli att tänka på de som känner sig övergivna och ledsna på en dag som denna, och jag hoppas dem allt gott och att allt ordnar sig.

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Detta inlägg publicerades i Familjen, Personligt och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s