Xareena intervjuas av Sätrapôjk

För er som har missat det så håller just nu Sätrapôjk på med en ny bloggserie. Under en tid så kommer han att publicera intervjuer på personer inom spel- och bloggvärlden som intresserar honom. Det som är extra roligt är att han tillfrågade Xareena här på bloggen om hon skulle vilja vara med. Så, för er som vill veta lite mer om Xareena och hennes feltolkning av världerns mest överskattade spelkaraktär kan kila över till Sätrapôjks blogg. Där kommer ni att mötas av roliga frågor och intressanta svar från några av sveriges största inom spelbloggar.

Nu ska jag sätta mig och skriva ett mail till mig själv där jag låtsas att jag är en viktig person i bloggsverige. Därefter ska jag svara på frågorna och låtsas att jag kan skriva bra svenska.

Game On!

Annonser

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s