När man ser barnen växa upp

Min förstfödde är strax över 5 månader. Jag har visserligen tagit hand om mina bonusbarn sedan ett par år tillbaka, men det är någonting som jag missat, deras spädbarnsålder. Det är helt underbart att vara med mina bonusbarn och de är jättehärliga. När den äldste (som nu snart är 9 år) började ettan och gick med väskan mot skolan så började jag nästan gråta. De växer upp så snabbt, men man njuter av varje sekund. Därför är det så tråkigt att man inte fått vara med om när de lär sig de första viktiga delarna i livet som till exempel första ordet eller när de lär sig att gå.

För ungefär en vecka sedan så började den yngste att smaka på smakportioner. Xareena hade gärna velat amma ett tag till innan vi började med det, men det är en glupsk liten krabat som vi har med att göra här hemma. örst fick han smaka mosad potatis med bröstmjölk, och efter det mosad banan. Ungen var skitlycklig. Han åt och slängde sig efter skeden. Han ville till och med ta den för att äta själv.

Känslan när man ser framstegen för sina barn är obeskrivlig. Lyckan är helt otrolig. men det är inte bara jag som känner lyckan, utan hela familjen. Hela familjen var med under grabbens första måltider och alla var exalterade och glada när han åt. Det är familjelycka det!

Annonser

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i Familjen, Personligt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s