Vem sa att spel inte kunde vara konst?

… för barnen här hemma är inget mindre än konstnärer, eller i alla fall blivande konstnärer. De behöver bara putsa på sin teknik lite, men ge dem åtminstone 10 år så kan de säkert sopa banan med de bästa konstnärerna. Det är i alla fall vad jag hoppas på. I och med att min teknik med pensel/penna och papper inte är den skarpaste så kan jag inte tillfredsställa mitt behov av spelkonst i alla dess former. Därför hoppas jag i alla fall på att barnen kan göra lite tavlor åt sin farsa när de är äldre. Konst är dyrt som sagt.

Eftersom det här är en sådan mysig blogg som inte bara innefattar spel, utan även familjeliv så tänkte jag visa ett konstverk från var och en av våra 3 äldsta. De är signerade, så någon gång kanske de blir värda pengar. ;P

Finslipad tavla av Alexander 7 år. Föreställer en stor mängd karaktärer som Sonic, Darth Vader och Mario. Se själva och känn nostalgin flöda!

 

Mästerverk av Lilly 5 år. Målades först enbart med Littles Petshop och en ponny. För att skapa en mystik och korsning mellan spel och leksaker så lade hon in Mario och Luigi som kommer från vänster sida.

 

Gjord av Maxwell 8 år. Föreställer hur Mario och Luigi kastar bomber på varandra över ett berg. Notera detaljerna och hur berget har ögon mm.

Annonser

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i Familjen, Spelkultur och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s