Speltriss v18

Än en gång så ska vi ta nya tag när det gäller veckans speltriss. För er som inte vet så är det så att bloggen EmmyZ varje vecka anordnar ett samarbete under ett visst tema. Temat är fritt att tolka som man vill och till temat publicerar man 3 bilder med förklaring. Den här veckan är ämnet GOD. Jag har valt att tolka det som en förkortning av ”Good Old Death”. Jag kommer därför publicera tre bilder på färgstarka game overs.

Vill ni veta mer om speltriss, till exempel vilka som deltar eller vem det är som anordnar allt så kan ni gå till EmmyZ blogg HÄR!

Att bli piskad ända till Kina kan kännas tufft, men att sedan bli hånad efter det är ett måste i vissa hardcorekretsar. Se detta som en föregångare till alla kränkningar du blivit utsatt för i Starcraft.

 

Alla vet om det. Ett fel, och du kommer bli offer för en blodig, men ack så snygg avslutande avrättning. Under din chans till continue i MK4 så kan du gå ett liknande öde till mötes.

 

Jag vet inte hur det är i de andra versionerna, men ack så charmigt game over kan vara i Plants vs Zombies till NDS. Så färgglad, så perfekt placerad. Helt plötsligt är det roligt att förlora.

Nu är det ju så att det finns en hel drös med roliga Game Overs, men eftersom begränsningen är tre bilder så får ni nöja er med detta. Dessutom så är detta ingen bilderdagbok. Nu ser vi fram emot nästa veckas tema. Den här veckan blir nämligen svår att toppa. Leta bara reda på de andras inlägg så ska ni få se på kreativa tolkningar.

Annonser

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i Speltriss och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Speltriss v18

  1. Ping: Speltriss vecka 18: GOD | EmmyZ

  2. Ping: Veckans speltriss (v. 18): GOD | Lunandrez

  3. Ping: Veckans speltriss (v. 18): GOD » Megazine.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s