Spelsamlingar utom räckhåll för oss

Efter att jag och min fru tittat igenom Deadly8BitNinjas vlog så är vi totalt frälsta. I vår familj så har vi ingen möjlighet att samla i de proportioner som andra kanske kan. För det första så har vi ingen plats att ha spelen på, för det andra så gillar vi att lägga pengar på våra barn utöver vårat spelberoende, även om barnen ofta gynnas av våra spelköp de också. Sedan så är det även så att vi sällan chansar när vi köper spel. Vi kan vid enstaka tillfällen prova att köpa ett spel som vi är osäkra på om priset är väldigt lågt, men inte annars.

Hur som helst så blir man bara glad när man ser hur någon har samlat ihop en vacker spelsamling med omsorgsfullt uppradade spel. Xareena poängterade dock att ens liv skulle vara förstört om huset man bor i brann upp med en sån stor spelsamling (peppar, peppar). Låt oss hoppas att ingen gamer någonsin bör gå ett sådant öde till mötes. 😛

Sanningen är egentligen att vi är fruktansvärt avundsjuka, både jag och min fru. Att ha tid och pengar till att köpa så mycket spel måste vara en gamers dröm. Det hjälper även inte att Nikke i det första numret av Laser pratar och visar upp sin underbara spelsamling. Utöver hans bloggande så har även han en vlog där han visar spel.

När jag och min fru nu blickar över vårat bleka svar till spelsamling så skäms vi nästan. Däremot så funderar jag på ifall vi kanske någon gång ska visa upp vår spelsamling i ett blogginlägg i framtiden. Det lär nog gå ganska fort med den mängden spel som vi har.

Annonser

Om Robert Arveteg

Har skrivit om spel i bloggosfären sedan 2009. Först genom egna småprojekt för att sedan ansluta sig till bloggsajten Spelografi. Efter det har det varit en fantastisk resa på populära sajter som svampriket.se och nu senast som redaktör på eurogamer.se . Skriver numera om exakt det han själv vill, och inget annat.
Det här inlägget postades i Speltankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s